Tjällossningen är i full gång i vägområdet och som vanligt har det uppstått fördjupningar och småskador på vägarna. Tiderna är sådana att det är extra viktigt att anpassa farten efter väglaget. Vägföreningen går in med större insatser av reparationer när tjällossningen är klar.

Det är först senare i vår som det går att bedöma skadorna. Vissa fördjupningar kan gå tillbaka och vissa ytterligare skador kan uppstå. Fram tills dess är det extra viktigt att vara uppmärksam och inte köra för fort. För den som håller hastighetsbegränsningen, oftast 30 km/tim och kör försiktigt bör det inte vara några problem. Det är alltid föraren av ett fordon som är ansvarig, oavsett väglag.

Den som upptäcker nya skador av större karaktär, kan anmäla det på mejl eller via kontaktformuläret som finns på vår kontaktsida

Under tisdagen den 19 mars planeras trumman vid Storåkersvägen 13 att tinas och spolas ren (bilden nedan)